Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kertészkedés mesehősökkel

  • 2016. október 04.
  • Peti
Szerző: 
Peti

Óvodapedagógusok és a kisiskolás tanítók figyelmébe ajánljuk a Szamóca Kiskertész Tanoda új programsorozatát, melynek célja, hogy a mesehősök által hozza közelebb a természetet a gyerekekhez. A program keretében gyakorlati kertészkedős foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, és megismerkednek környezetükkel, a növények világával. Mindezt kedvenc mesehősük közvetítésével, a Füvészkertben.

Kertészkedj kedvenc mesehősöddel: ültess egy katicalánnyal, keresd meg az örökké termő fát egy mókussal,  szüretelj tündérekkel, csodáld meg egy virág szépségét, ahogy a Kis herceg tette. Belépünk a mesék birodalmába, hogy a mesehősökkel együtt  tapasztaljuk meg azt a csodát, hogy hogyan lesz egy pici magból, egy égig érő paszuly. Gyertek, lépjetek be kedvenc mesétekbe, segítsetek a főszereplőknek vetni, locsolni, kincset keresni, és cserébe egy olyan kalandokkal tarkított utazásra viszünk, mely végigvezet a dzsungeltől a pusztáig, idegen bolygókat, és a holdat is érintve.

 

Időpontok:

 

október 8. 10. és 11.15-től Szüret tündérekkel, Pankával és Csiribível

 

október 22. 10. és 11.15-től Mazsola és Tádé tökháza, tökfaragás

Helyszín:
Szamóca Kiskertész Tanoda, Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25
3-1 ​0​ éves gyereknek szól a program
 
​Belépőjegy:
1500 Ft/gyerek​
 
A Füvészkertbe a felnőtt kísérő belépőjegy megvásárlásával tud bejönni. A foglalkozás időtartama 1 óra, melyre ott lehet hagyni a gyereket. (5 évnél nagyobbakat)
Előzetes jelentkezés szükséges!
online​: www.gyerekketesz.hu oldalon​ , vagy a
 
Várjuk szeretettel a gyerekeket és szüleiket!
 
 
kiskertesz-tanoda