Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 18 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedves Önkéntes!

  • 2006. szeptember 24.
  • humusz
Van egy kis szabad idõd? A munka vagy a suli nem fárasztott még le nagyon és szívesen segítenél?
Akkor itt a lehetõség, hogy kipróbáld magad a HuMuSz-nál!
Köszönjük, hogy az elmúlt 2 hónapban
önkéntesként segítettetek nekünk!


NévMiben segített?
Bánki Ágnes, Berta Bea, Nagy-Kovács Tünde, Feketéné Birkus Ilona, Graczka Sylvi, Madarassy Zsuzsa fordítás
 Lázár Hajni
videóvágás 

Hajnal Szilvi, Nagy Andrea, Koblov Lia, Endrédi Viki

standolás, játszóház
Lázár Hajni,Endrédi Viki, Koblov Lia, Madarassy Zsuzsa, Fülöp Lajos István, Szabó Norbert, Hohl Szonja, JÁnossy Bori
komposzt program
Hudák János, Hohl Szonja, Kabdebó Noémi, Nagy Andi, Konta Noémi...és még sokan mások, remélhetőleg :)
kiadványterjesztés
Ha úgy gondolod, hogy szívesen lennél nálunk Önkéntes, íme a választási lehetőségek, amelyekben felesleges energiáidat hasznosan levezetheted, kreativitásodat és más készségeidet fejlesztheted:

Rendezvényeken, fesztiválokon standolás:
az utóbbi időben egyre több rendezvényen, fesztiválon van lehetőségünk megjelenni kiadványainkkal, játékainkkal. Ha lenne kedved üzeneteinket mások számára tolmácsolni, elbeszélgetni az érdeklődőkkel, akkor gyere és segíts! Szükségünk van rá!

Kiadványszerkesztés, tördelés: segítséget várunk kiadványaink összeállításában, nyomdai előkészítésében ? itt akár grafikák készítése, fordítás és egyéb más feladatok is szóba jönnek.

Grafikai munkák: ha ügyes a kezed, és szeretsz rajzolgatni, rajzolj nekünk is! Valami rajzolni-, festenivaló mindig akad: plakáttervezés, feladatlapok készítése gyerekeknek, logók kitalálása, karikatúrák és cikk illusztrációk készítése KukaBúvár című lapunkba (on-line verzióját és a korábbi számokat ld. a www.kukabuvar.hu honlapon!).

Fordítások: ha nagyon jó angolos vagy és szívesen fordítanál akár magyarról angolra is szakmai cikkeket, akkor itt erre is van lehetőséged!

Segítés konkrét programokban: a HuMuSzban rendszerint több program is fut párhuzamosan. Ezekről bőven olvashatsz a honlapunkon. Bármelyik programba be lehet segíteni, csak át kell beszélnünk az épp aktuális lehetőségeket!

Kiadvány terjesztés: segíthetsz ingyenes környezetvédelmi témájú kiadványaink terjesztésében egyetemeken, főiskolákon, gimikben. Fontos, hogy olyan emberekhez kerüljön, akiket valóban érdekel! Az is elég, ha a sulidba magaddal viszel néhány kiadványt, s ott odaadod olyan ismerőseidnek, akik szívesen olvasnának a reklámok hatásairól, a fogyasztás problémáiról.

KukaBúvár postázás: negyedévente postázzuk megrendelőinknek a KukaBúvár című lapunkat (az on-line verziót ld. www.kukabuvar.hu). A lap 4-5000 példányban jelenik meg, s általában 1000 példány postázását kell megoldanunk. Ezek csomagolásában, borítékolásában mindig elkél a segítség!

Kertészkedés:
a HuMuSz Házhoz tartozó kert, illetve tanösvény gyomlálása, rendben tartása is állandó feladat (gyomlálás, fűnyírás, sepregetés, metszés, festés, stb.).

Ha úgy érzed, hogy szívesen segítenél, kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, hogy lássuk, mivel foglalkoznál leginkább itt a HuMuSz-on belül.

Neved:

E-mail címed:

Telefonszámod:

Miért szeretnél önkéntes tevékenységet vállalni?

Végeztél-e már valamikor, valahol önkéntes munkát? (Hol? Mikor?)

Mivel foglalkozol 'civilben'? (Tanulsz? Dolgozol? Hol?)

Mi az ami igazán érdekel a HuMuSz-hoz kapcsolódó tevékenységek, témák közül?


Segítségedet előre is köszönjük!