Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Így teljes a kávé

  • 2017. július 31.
  • PKata

huskeecupHa vége a kávébetakarításnak, a gazdálkodók nyakán marad a feldolgozásból származó hulladék. Bár korábban már ezeket a szerves anyagokat felhasználták mint műtrágya-kiegészítőt vagy tüzelőanyag-forrást, viszont jelenleg nincs gazdaságilag életképes és fenntartható módszer, amely megoldást nyújtana. A HuskeeCup az első olyan megoldás, amely megoldást kínál a problémára.

Ha vége a kávé betakarításnak a gazdálkodók nyakán marad a feldolgozásból származó hulladék. Bár korábban már ezeket a szerves anyagokat felhasználták, mint a műtrágya kiegészítő, vagy tüzelőanyag-forrás, viszont jelenleg nincs gazdaságilag életképes és fenntartható módszer, amely megoldást nyújtana. HuskeeCup az első olyan megoldás, amely megoldást kínál a problémára.

A HuskeeCup egy újrafelhasználható, újrahasznosítható csésze, amely a kávébab héjából készül. Úgy tervezték, hogy mind kávézókban, mind otthoni környezetben használható legyen.

 

Fontos volt, hogy a kávét hosszabb ideig tartsa meg melegebben, mindezek mellett tartós legyen és kényelmes legyen tartani. Természetesen mosogatógépbarát, és több méretben gyártják, egy egységes csészealjjal.

 

Forrás: http://www.dontwasteit.hu