Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is KAP-hat a Humusz!

  • 2015. június 04.
  • Bogi

MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ: június 30.
---
A Magnet Közösségi Bank idén is meghirdeti Közösségi Adományozási Programját (KAP), amely keretén belül a Humusz Szövetség is részesülhet a felajánlható 35 119 695 Ft-ból! A programban a Magnet Bank ügyfelei vehetnek részt, akik immár 6. alkalommal dönthetnek arról, hogy a nyereségszámítási modell alapján kalkulált, rájuk eső eredményrész 10%-át, mely hazai civil szervezetnek ajánlják fel. A rendelkezési időszak május 18-tól június 30-ig tart.

 

 

Idén az épp a héten véget ért Zöld Kalandozások programsorozatunk támogatására írtuk meg pályázatunkat. Nagyon sokat dolgoztunk, hogy az ökofrankó építkezés és felújítás témái minél több emberhez eljuthassanak, lelkesedésünk talán az előadások számán látszik a legjobban: eredetileg egy 5 alkalmas sorozatot terveztünk, ami végül 9 + 1 bónusz szerda estére hízott fel! :)

Zöld Kalandozások logóHa a Magnet Bank ügyfeleként úgy gondoljátok, megérte a sok befektetett munka, mert valóban értéket teremtettünk, úgy kérünk, ajánljátok fel a rátok eső összeget a Humusz Szövetségnek! Ne feledjétek, június 30-ig rendelkezhettek!

http://magnetbank.hu/kap2015

Előre is köszönjük!

magnet kap promó kép