Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Retró REbringák a nyerteseknek

  • 2013. szeptember 25.
  • Axi

NuHu TurnéMegérkeztek a REbiciklik, amit a NuHu Kvízünk játékosai között sorsolunk ki!! A Nulla Hulladék Kvízjátékban regisztrációt követően lehet részt venni, ahol a játék során 6 pillanatképbe sűrítve játszhat a regisztráló. Részletek a játékkal kapcsolatban>>www.humusz.hu/felhasznalasi-feltetelek

Azok a játékosok, akik 2013. szeptember 29-ig teljesítették a 6 pályát, szeptember 30-án részt vesznek egy sorsoláson, ahol egyedileg összeállított 3-3 db egyedi, Retro REbicikli talál majd gazdára.

A kerékpárokat a Rocket Bikes csapata készítette el nekünk!:)>> www.rocketbikes.hu

A REbiciklik:

1. Aranyka egy kedves kinézetű, PUCH Jungmeister felújított retro bicikli.
Jellemzők: dinamós világítás, 3 fokozatú agyváltó, új selle nyereggel és új külső-belső gumikkal, tömlővédő szallaggal :)

arany színű bicikli

2. Esti szürkület egy kicsit vadabb Villiger vázas félverseny, felújított bicikli.
Jellemzők: 7 sebesség, Campagnolo hátsó kerék, új Schwalbe külsők, Shimano-suntour szett és Saccon fékek.

szürke bicikli

3. Kékfi egy igazi retro, férfi felújított bicikli.
Jellemzők: Selle ülés, dinamós világítás, 5 sebesség.

kék bicikli

A sorsolás Budapesten, közjegyző jelenlétében, minden esetben egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik, a Humusz Szövetség és a Faith In Trance Management Kft. 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül.
A sorsolás időpontja: 2013 szeptember 30., ahol pórnyertesek (3-3 db) húzására is sor kerül. A pótnyertesek a húzás sorrendjében jogosultak a nyereményre abban az esetben, ha a nyertes ill. pótnyertes a játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételnek nem felel meg (pl. nem veszi át a nyereményét stb.)