Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárig folytatódik a Nulla Hulladék Kvíz! :)

  • 2014. január 31.
  • Axi

NuHu TurnéTovábbra is folytatódik a Nulla Hulladék Kvízjátékunk, ahol a regisztrálók 6 pályán keresztül tehetik próbára tudásukat, tanulhatnak új dolgokat a környezettudatos szemléletről!
Figyelem! A játék során ajándékok várnak rád! Nincs más dolgod, mint regisztrálni és végigjátszani a 6 pályát! 
Február végén ismételten három REbicikli talál majd gazdára!

További info a játékkal kapcsolatban: www.humusz.hu/felhasznalasi-feltetelek

A Nulla Hulladék Kvízjátékban a regisztrációt követően lehet részt venni, ahol a játék során 6 pillanatképbe sűrítve játszhat a regisztráló (témák: vásárlás, étkezés, az otthonunkban, vízhasználat és szabadidős tevékenység, a kertben). Minden képen (azaz minden pályán) 6-8 kvíz kérdést kap a játékos, melyek a kép egy adott részére kattintva jelennek meg. A játékos által megadott válaszokat (pontszámokat) a rendszer egy adatbázisba menti, mely igazolja számunkra, ha valaki végigjátszotta az összes pályát.

online kviz molino

Fix ajándékok :)

Havonta az első 50 kitöltő, aki teljesítette a 6 pályát, fix ajándékban részesül majd, melyet a játék regisztrációja során megadott címre postázunk! :o)

Aki teljesítette a 6 pályát, de lemaradt a fix ajándékról, az se búsuljon, mert a játék során, további sorsoláson vehet részt, ahol egyedileg összeállított biciklik találnak gazdára!


Bővebben a játék feltételeiről>>

Figyelem! A pályázati kiírásnak megfelelően a tárgynyereményeket csak a Közép-magyarországi Régión (Budapest és Pest megye) kívüli résztvevőknek tudjuk biztosítani!

Ettől függetlenül mindenkit biztatunk arra, hogy tegye próbára tudását és játsszon velünk! :o)

TOVÁBB AZ ONLINE KVÍZHEZ!>>