Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hulladékcsökkentés a Humusz Házban

  • 2018. február 01.
  • Csilla

A Humusz székhelye nem csak a szervezet számára van fenntartva. Működik lakossági tanácsadó irodaként, oktatóközpontként, kertje pedig egy valódi Zöld Oázis közösségi komposztálási lehetőséggel.

Környezeti tanácsadás

Ha hulladékleadással, hulladékcsökkentéssel kapcsolatos kérdésed merülne fel, akkor a számodra hoztuk létre adatbázisainkat és a GYIK-ot. Azonban a Humusz csapata szívesen segít akár telefonon (1-386-2648), e-mailben ([email protected]) vagy személyesen is. Nyitvatartás: hétfő-péntek 9-17 óráig.

Figyelem! Mi magunk nem veszünk át hulladékot!

környezeti tanácsadás

 

Szolgáltatásainkat ingyen biztosítsjuk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne költségvonzata. Ha hasznosnak és fontosnak tartod munkánkat, támogass bennünket, hogy még sokáig folytathassuk!  Köszönjük! Bővebb információk: http://humusz.hu/adomany

 

Közösségi komposztálás

Ha otthon nincs lehetőséged komposztálni, de a közelben laksz, dolgozol vagy tanulsz, akkor hozd be hozzánk a közösségi komposztpontunkra! Ha felkeltettük érdeklődésedet:

- gyere be hozzánk, hogy szóban elmondhassuk a szabályokat;

- alá kell írni egy együttműködési megállapodást;

- be kell tartanod a szabályokat;

- jelölnöd kell, hogy mennyi szerves hulladékot hozol;

- és máris közösségi komposztáló lettél!

közösségi komposztálás

 

Farmergyűjtés

Kidobásra szánt farmer ruháidat inkább hozd be hozzánk! Sharolta kezei által új életre fognak kelni új ruha vagy táska formájában.

farmergyűjtés


Tegyél a környezetért és támogasd a Humuszt!

Töltsd le a Telekom hello holnap! alkalmazását és vegyél részt környezetvédelmi akciókban. Például ha hozol be hozzánk farmert vagy komposztálni valót, olvasd be a QR kódot, és a kapott pontokat ajánld fel a Humusz részére! Neked csak egy kattintás, de nekünk 100 Ft-ot jelent. Köszönjük!

hello holnap!

Telekom hello holnap! applikáció