Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Greenovációs Nagydíj

  • 2014. december 12.
  • mese
Szerző: 
mese

Idén két új kategóriával bővül a Professional Publishing Hungary szaklapkiadó környezettudatos vállalati működést díjazó versenye, a Greennováció Nagydíj. 

A fejlett gazdaságban a környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény, ezért minden cégnek érdeke és kötelessége a működését szűkebb és tágabb társadalmi és természeti környezete figyelembevételével kialakítani, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben élünk, és mit hagyunk magunk után. 

A legjobb hazai példák minél szélesebb körű megismertetésére az Élelmiszer, a Gyártástrend, a Medical Tribune, a Kreatív és a Turizmus Trend/Vendég és Hotel szaklapok kiadója, a Professional Publishing Hungary már negyedik alkalommal hirdeti meg Greennovációs Nagydíj versenyét.

Idén az egyik legfontosabb újítás, hogy a még csak ötletként létező megoldásokat is be lehet nevezni az "Innovációs ötletek/projektek" kategóriába, tehát a még csak tervezési szakaszban lévő projektek is esélyesek a díjra, a közönség pedig már az elgondolásokat is megismerheti.

A verseny még egy új kategóriával bővült, ez a "Település", ahová önkormányzatok, civil közösségek nevezhetnek. Itt Magyarország legzöldebb települését keresik.

A IV. Greenovációs Nagydíj átadására 2015 tavaszán kerül sor, az eredményhirdetést olyan workshoppal rendezik meg, ahol a pályázók be is mutatják győztes projektjeiket. A versenyre nevező cégek további publicitást kapnak, hiszen jövő tavasszal valamennyi pályázat összefoglalója megjelenik a Greennováció 2015 kiadványban, amelyet a Publishing Hungary juttat el ingyenesen a különböző érdeklődő csoportokhoz.

 

A IV. Greennovációs Nagydíj kategóriái:

Élelmiszer
Gyógyszeripar
Szolháltatás
Építőipar
Technológiai megoldások
Energiaszolgáltatók
Hulladékkezelés
Újrahasznosítás
Mezőgazdaság
Közlekedés
Elektronikai megoldások
Promóció/kommunikáció
Innovációs ötletek/projektek
Település

Nevezési határidő: 2015. január 15.

További részletek: www.greennovacio.hu