Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Formáld a szemléletet karácsonykor is!

  • 2015. december 17.
  • Bogi

Mivel tudjuk, hogy a szeretet ünnepe sokaknak mégis a stresszről szól, segítünk eltávolodni a feszült fogyasztói karácsonytól, és helyette ökotudatos, értéket közvetítő ajándékot találni! Ajándékozz élményt, az idődet, a segítséged! Vagy ha mindenképp kézzel fogható, átadható dolgot szeretnél adni, annak legalább legyen tartalma, üzenete, értelme!

 

Néhány hete kikértük a véleményeteket, melyik póló minta arat nagyobb sikert. Jó hírünk van: a megszavazott "fejes" mintával nyomott pólók elkészültek, rendelhetők, átvehetők! A pólók 2.750 Ft-os vásárlási árával a Humusz Szövetség fennmaradását támogatod, viselésével az üzenetünket terjeszted! Rendeléssel, átvétellel kapcsolatban a [email protected] címen érdeklődhetsz!

humusz logós, fejes grafikájú póló

Dobj a kötött pulcsi mellé egy ÚjraSzedve előfizetést, hogy teljes legyen a kép, és képezd szeretteidet lazán ökofrankóvá! Magazinunk negyedévente szállítja a hulladékos híreket, tippeket, cikkeket, a zöldülés különböző szintjein, így kezdőktől haladó szintig mindenki talál hasznos olvasnivalót!

   USZ 2013 osz   USZ 2013 tel

 

Ha a tárgyak helyett csak simán adományoznál, lépj be a pártoló tagságunkba, vagy támogasd fennmaradásunkat az adhat.hu oldalán, vagy paypalon keresztül!