Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

E.ON Advent pályázat

  • 2014. november 14.
  • Ressinka Agnes
Az E.ON Advent elnevezésű pályázaton kisközösségek energiatakarékos LED izzókkal feldíszített karácsonyfát és adventi csomagokat nyerhetnek a településüknek. A legkiemelkedőbb pályázatot beküldő közösség települését pedig adventi alkotóházzal jutalmazza a vállalat.

Az E.ON Advent elnevezésű pályázaton kisközösségek energiatakarékos LED izzókkal feldíszített karácsonyfát és adventi csomagokat nyerhetnek a településüknek. A legkiemelkedőbb pályázatot beküldő közösség települését pedig adventi alkotóházzal jutalmazza a vállalat.

„A helyi közösségek kiemelkedően értékes, meghatározó szereplői a településeknek, őket szeretnénk megszólítani és mobilizálni pályázatunkkal. Szeretnénk felhívni a figyelmet az év végi ünnep különleges jellegére, elősegítve a különböző társaságok egymásra találását, a közös energia kialakítását, valamint hozzájárulását a települések közös ünnepéhez.” - mondta el a pályázattal kapcsolatban Károlyi Zsuzsanna, az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs vezetője.

A kisebb közösségek - legyen szó akár barátokról, a településen működő táncegyesületről, szülői közösségről, iskolai csapatokról, művészeti csoportokról - kreativitásukat bevetve most különleges módon emelhetik lakóhelyük ünnepi fényét.

Az adventi készülődés időszaka minden közösségben más és más, ezért is lesznek várhatóan izgalmasak a pályázati anyagok, amelyeket maximum 5 perces videó formájában várnak. A beküldött pályázatokat három kategóriában, településméret alapján díjazzák.

A pályázatokat 2014. november 3-17-ig lehet benyújtani a www.eonadvent.hu oldalon, ahol minden információt megtalálnak az érdeklődők.
A nyertesek listáját november 25-én 17 órától teszik közzé a pályázat honlapján.

 

 

Forrás: az Okatáskutató és Fejlesztő Intézet hírlevele