Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VÁLASSZ FELFEDEZÉST MAGADNAK!

  • 2014. március 12.
  • Ressinka Agnes

Válassz olyat, ami szerinted a legizgalmasabb, vagy a legfontosabb az emberiség életében! Mitől lett több vele a világ? címmel

Hogyan pályázz?
Írd le a választott felfedezést és annak a lényegét. Szerinted miben változtatta meg az emberiség életét? Milyen lenne, ha ez nem valósult volna meg? Használd bátran a kreativitásodat és a tudásodat a természettudományok területén. Gondold végig az emberek hányféle felfedezést, kutatást valósítottak meg. Hozzád melyik áll a legközelebb? Miért tartod pont ezt fontosnak? A gondolataidat, terveidet kézírással, minimum egy A4-es lapra írd le! Légy Te is alkotó! Írd le az általad választott felfedezés XXI. századi változatát a saját szemléletmódodban.

Küldj nekünk a saját munkádról leírást, vagy rajzot, modellt, DVD-t. Az elbírálásnál előnyben részesítjük a kreatív alkotásokat, igényes megjelenítési módot, az önálló gondolatokat, az újszerű ötleteket, az átgondolt érveléseket, ugyanakkor a felhasznált források megjelölését.

Kik pályázhatnak?
A nehéz körülmények között élő, 5-8. osztályos, általános iskolás tanulók, akik a természettudományok, az informatika és a matematika iránt komolyan érdeklődnek és eredményesek.

A pályázat díja:
Részvétel a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány tehetséggondozó programjában, amelynek első alkalma Természettudományos tehetséggondozó nyári tábor

Időpontja: 2014. július
Tábor helyszíne: Vackor Vár Erdei Iskola (Kecskemét- Hetényegyháza)

A pályázat nyerteseinek az Alapítvány biztosítja a táborba oda-vissza utazást a Budapestről induló bérelt autóbusszal; a programokat; a kényelmes, 4-5 ágyas, fürdőszobás szállást; és a napi ötszöri étkezést. Továbbá a nyertesek jogosultak lesznek arra, hogy az évközi tehetséggondozó programokon és az év végi rendezvényeken is részt vegyenek és bekerülhessenek az ösztöndíj programba.

Mit csinálhatsz a táborban?
Megismerkedhetsz sok hasonló gondolkodású társaddal, a véleményedet összevetheted velük, és részesévé válhatsz a közös alkotás örömének. Számtalan kreatív, sokoldalú lehetőséget kapsz ahhoz, hogy megfigyeld, vizsgáld szakemberek segítségével, különböző eszközökkel a környezetünket és a jelenségeket. A tudásod gyarapítása és a barátságok építése mellett lehetőséged lesz sokat sportolni, játszani, így feltöltődhetsz, és maradandó élményeket szerezhetsz.

Beadási határidő: 2014. március 14.
Benyújtás módja: Elektronikus formában, vagy postai, vagy személyes úton.

E-mail: [email protected]
Cím: Budapest, 1011., Hunyadi János út 13.
Érdeklődhetsz mobilon: +36-20-665-9996

A pályázat további feltételeit itt olvashatod:
www.messzehangzo.hu , www.facebook.com/messzehangzo

Forrás: Ökoiskola hírlevél