Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

SZERINTEM A KÖRNYEZETVÉDELEM...

  • 2014. március 25.
  • Ressinka Agnes

Szerinted mit jelent a környezetvédelem?

Rajzold le, fesd meg!
Mit tennél azért, hogy megóvd közös jövőnket?

A legjobb alkotásokat értékes ajándékokkal jutalmazzuk,
valamint közzé is tesszük azokat egy környezetbarát papírból készült naptáron.

Beküldési határidő 2014. április 30.


Pályázati kategóriák és korcsoportok
Rajz: 10-14, 14-18 éves diákok


Terjedelmi és technikai követelmények
Rajz:1 db, vízszintes elhelyezésű A4-es méretű oldal, színes rajzeszközökkel (filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, pittkréta, akvarell vagy temperafesték)

Pályázati részvétel
A pályázaton minden 10-18 éves tanuló, illetve 18 év feletti, de a középiskolai tanulmányait nappali tagozaton még be nem fejező diák részt vehet, aki pályaművét 1 példányban, lezárt borítékban eljuttatja a Carbon Solutions Kft. címére:
1095 Budapest, Soroksári út 48.
A borítékon kérjük feltüntetni: "Szerintem a környezetvédelem..."
A boríték tartalmazza a pályaművet, a rajzlap hátlapján a pályázó nevét, életkorát, értesítési címét, település nevét és az oktatási intézmény nevét és címét.
Minden pályázó csak egy pályaművel vehet részt a versenyen.

Díjazás
1. díj: a 2 korcsoport győztesei (összesen 2 díj): tablet és hátizsák, összesen kb. 30 000 Ft/fő értékben.
2. díj: a 2 korcsoport második helyezettjei (összesen 2 díj): tablet, kb. 20 000 Ft/fő értékben.
3. díj: a 2 korcsoport harmadik helyezettjei (összesen 2 díj): hátizsák, kb. 10 000 Ft/fő értékben.
A legeredményesebb felkészítő pedagógus: tablet kb. 20 000 Ft értékben.
A legeredményesebb iskola: 25 000 Ft értékű, taneszközöket tartalmazó ajándékcsomag.

Eredményhirdetés
2014. május 15. - Carbon Solutions Kft. online felületei, bplanet program Facebook oldala (http://www.facebook.com/bplanet.community). A nyereményeket postai úton juttatjuk el a díjazottaknak.
A legjobb alkotásokból a Carbon Solutions Kft. környezetbarát papírra nyomtatott, limitált példányszámú naptárt készít, emellett a legjobb pályaművek - alkotójuk hozzájárulásával - megjelennek a Carbon Solutions Kft. internetes felületein is (bplanet program Facebook oldala).

Jogi feltételek
A pályázat benyújtásával a pályázó, illetve törvényes képviselője hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Carbon Solutions Kft. az általa kiválasztott műveket közzétegye, különösen internetes felületein, valamint a társaság saját kiadásában megjelenő, kereskedelmi forgalomba nem kerülő kiadványaiban, illetve közlés céljából - bárminemű ellentételezés nélkül - átadja egyéb médiumoknak azzal a feltétellel, hogy a médium minden esetben feltünteti a pályázó nevét, korát, helyezését és a pályázat címét.
A pályázaton történő részvétellel a pályázó, illetve törvényes képviselője továbbá hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a Carbon Solutions Kft. - a pályázaton történő részvétel, illetve ha a pályázaton sikeresen szerepel, a mű felhasználása céljából - személyes adatait - a célhoz szükséges mértékben - kezelje.
A pályázatra benyújtott, a kiírásban meghatározott feltételeknek megfelelő pályaműveket a Carbon Solutions Kft. nem őrzi meg és nem szolgáltatja vissza.
A pályázaton történő részvétellel a pályázó, illetve törvényes képviselője tudomásul veszi és kifejezetten elfogadja a pályázati kiírás feltételeit.

További információ:
Czenthe Sarolta, Event & PR specialist
[email protected]

Forrás: http://www.pafi.hu