Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 10 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

KIÉ A FÖLD?

  • 2014. április 11.
  • Ressinka Agnes

A pályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyek témája kapcsolódik Kardos-Horváth János Kisfogyasztók című lemezéhez. A CD letölthető a http://www.kisfogyasztok.hu honlapról.
A Föld védelme érdekében kiemelkedően fontos, hogy az ökológiai lábnyomunk mindig egy kicsivel kevesebb legyen! Ehhez nagyban hozzájárulhat az áramfogyasztásunk csökkentése és a megújuló energiaforrások szerepének növekedése.

A pályázat célja: 

A környezettudatos gondolkodás pozitív és negatív példáinak szemléltetése fotóművészeti eszközökkel.

A pályázók köre:

Diákok három kategóriában: általános iskola alsó tagozata, felső tagozata és középiskolások részére. Egy szerző maximum 3 képet küldhet be.

A pályázat részletei:

A felvételek hagyományos vagy digitális technikával egyaránt készülhetnek, de csak digitális JPG formátumban fogadják el az alkotásokat, a kinyomtatott papírképek mellett.

Nevezési díj: nincs.


A képek elfogadásáról, kiállításáról és díjazásáról szakértő zsűri dönt. A zsűri a határidőig beérkezett elektronikus alkotásokat értékeli, a kiállítás pedig a kinyomtatott képekből kerül megrendezésre.
A kiállításra nem kerülő képeket az Erdős Renée Házban lehet átvenni az Öko-napon vagy nyitva tartási időben.

A pályamű beküldése: A nevezési lappal együtt egy A4-es kinyomtatott vagy fotópapíron előhívott formátum eljuttatása postai úton vagy személyesen és ezzel párhuzamosan ezek elektronikus formában való elküldése e-mailben a [email protected] címre. A fotókat az Erdős Renée Házban, nyitvatartási időben (kedd-vasárnap 14-18 óra között) lehet leadni. Beadás (beküldés) helye: 1174 Budapest, Báthori u. 31.

Díjazás: kategóriánként 3 díj, értékes ajándékokkal. A kiállított fotók alkotói a helyszínen ajándék CD-t kapnak.

Forrás: http://palyazatmenedzser.hu