Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csökkentsd a hulladékod 1%-kal!

  • 2015. szeptember 22.
  • Bogi

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részünkre ajánlotta fel adója 1%-át! A NAV tájékoztatása szerint kis híjján 450.000 Ft gyűlt így össze! :)

Az adó 1%-okért folyó versenyben évek óta megfigyelhető trend, hogy a gyerekekkel és állatokkal foglalkozó, komoly reklámbüdzsével rendelkező szervezetek viszik a pálmát - és a felajánlott összegek nagy részét, illetve az abszolút nyertesek az egyházak. Hosszas keresgélés után találtam csak meg az első környezetvédelemmel foglalkozó szervezetet (Greenpeace) a 181. helyen. Igyekeztem hazai szervezetet is találni, de a lista 800. helyezettje körül feladtam :(

Ezen trendek alapján/miatt (is) nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyien gondoltok ránk, és támogatjátok munkánkat! Nagyon szépen köszönjük!! :) Igyekszünk még sok évig jelen lenni, és hathatlólagosan is tenni környezetünk védelméért és a hulladékok csökkentéséért!

Persze ez egyedül nem megy, ehhez mindenki kell! Az anyagi támogatáson túl legfőképp szemlélet- és életmódváltással, tudatos döntésekkel és egy érzékenyebb, globálisabb gondolkodással tudunk egyéni szinten is tenni egy élhetőbb környezetért. Ezen felül csatlakozhatsz önkéntes csapatunkhoz, vagy lépj be pártoló tagságunkba - kissé morbid jelszavunk alapján: úgyis humusz leszel! :)