Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatkozik: Zagyva László

  • 2015. november 19.
  • PKata

zagyla1Redesign művészetről a  kikapcsolódok blog bemutatásában: Mindig is nagyra becsültem azokat a személyeket, akik olyan tárgyakat tudnak megmenteni, amit más esetleg már régen kidobott volna. Az pedig külön nagyra értékelendő, hogy mindezt oly módon kivitelezik, hogy az ember álla leesik. Zagyva László megmutatta nekem, hogy milyen az igazán férfias dekoráció, amely szerethető, és akár egy otthonban, akár egy üzletben bátran megállja a helyét. 

 

László elmondta nekem, hogy mindig is érdekelte az autók restaurálása, a használt alkatrészek megmentése. Mint kiderült, a szakmában is dolgozott, így nem áll távol tőle ezen tárgyak ismerete. Az első dekorációit 2-3 éve készítette el, de komolyabban 1 éve foglalatoskodik ezzel a hobbyval. Szerencsére az emberek rájöttek arra, hogy a környezetbarát termékek menők, így most ez a hullám is segíti őt a megismerésében. A márka fő profilja a lámpakészítés, amely autó/motor/bicikli alkatrészekből áll. Tekintettel arra, hogy ez a termék mindig hasznos egy lakásban, így a vásárló nem csak egy egyszerű dekorációt kap ezáltal, hanem egy igazán szerethető világítótesttel gazdagodik.

zagyla2

Lászlónak fontos, hogy minden vevő egyedi terméket kaphasson, így nincs két ugyanolyan termék. Fontosnak tartja, hogy a vásárló a termék átvételekor arra gondoljon: "Jé, ilyen senki másnak nincs a világon!". Ettől lesz igazán személyes a tárgy, így kap lelket. Kérdésemre elmondta, hogy a leginkább keresett terméke a lámpabúraként használt levegőszűrő, amely csodás fényt varázsol az otthonunkba. Számára nincsen kedvenc, minden termékbe a szívét-lelkét beleteszi, így amikor az átadás ideje elérkezik, az adott tárgytól való elbúcsúzás is nehéz számára. 

zagyla3

 

És hogy honnan érkezik az ihlet? Szinte bárhonnan, ha az ember alkatrészeket lát, egyből azon töri a fejét, hogy mit lehetne belőle kihozni. Akár az elkészítés közben is formálódhat a kinézet.

És ki az, aki mindenben támogatja Lászlót? :  "A munkásságomat nagyban segítette a legjobb barátom. Részben Neki köszönhetem, hogy egy évvel ezelőtt komolyabban elkezdtem foglalkozni a dologgal. Illetve a párom, a testvérem, és a szüleim is mindenben támogatnak, és biztatnak ezzel kapcsolatban."  

zagyla4

Nincs kedvenc formája, de az asszimetrikus vonalakat, a múlttal rendelkező tárgyakat kifejezetten kedveli. Ha van egy kis hiba a dekoráción, nem szívesen tünteti el, hiszen attól lesz igazán egyedi. László nem követi a trendeket, mégis ösztönösen ráérez arra, hogy mi az, ami most leginkább kielégíti az igényeket.

Hol érhetitek őt el, hogyan zajlik a rendelés menete? Emailben bátran keressétek fel őt ezen a címen: [email protected]

Itt meg tudjátok beszélni az elképzeléseiteket, érdeklődhettek az elkészítések idejéről, áráról, átvétel módjáról. Ezen kívül elkészült a márka Facebook oldala, IDE kattintva ezen keresztül is kommunikálhattok egymással.

A tervben van egy webshop is, amely ha elkészül, mindenképpen beszámolok róla.

zagylazagyla55

Személyes tapasztalatom: 

 

Nagyon szeretem az órákat, így azt kértem a kedves készítőmtől, hogy alkosson nekem egy igazán egyedi terméket. Mivel megbíztam benne, ezért mindent rábíztam ezzel kapcsolatban. Nem kértem bele hőmérőt, így hatalmas nagy meglepetés volt számomra, amikor ez is bele lett építve a termékembe. Szerintem csodálatosan néz ki, és bármelyik otthonban/üzletben megállná a helyét. Postán kaptam, tökéletesen csomagolva, tele hungarocellel, így sértetlen maradt a dekorációm. Maga a doboz is külön élmény, de nem szeretném lelőni az összes meglepetést, így ezt direkt nem fotóztam le. :)

 

A termék a dobozból kiemelve így nézett ki: 

zagyla6

 

 

Minden apró részlet gondosan kigondolva, megalkotva. Nagyon igényesen van kivitelezve, és számomra a csomagolás-design is csillagos ötöst érdemel. Ez sok kis apróság, amely mégis nagy örömöt tud okozni, és ezáltal még személyesebbé válik a termék. Láthatjátok, hogy ez a termék sem "tökéletes". De ettől szép, hiszen ebből látszik, hogy ez valóban egy használatban lévő tárgy volt, amely most az otthon dísze lehet. A konyhámban fog helyet kapni, ahol hófehér a fal, pasztell sárga a bútor, és ezüst színű a fogantyú. A termék elkészítési ideje rendkívül gyors volt, de azt figyelembe kell Vennetek, hogy most kezdődik a vásárlási láz, így elképzelhető, hogy ha Ti is szeretnétek majd Karácsonyra ilyen, vagy hasonló termékeket a fa alá tenni, akkor időben kell azt jelezzétek. Lehetőségem lett volna a személyes átvételre is, de most kissé rugalmatlan az időbeosztásom, így a postázást választottam helyette. Véleményem szerint ezek a termékek maximálisan megérik az árukat, nagyon egyediek. Szívesen adnám ajándékba, és szívesen is kapnék ilyen termékeket. Keressétek fel Ti is Lászlót, és lepjétek meg szeretteiteket valami igazán egyedivel idén! :)

 

Forrás és fotók: http://kikapcsolodok.blog.hu