Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az esküvő füstbe ment, de az ételeket megmentették

  • 2017. július 17.
  • CsViki

Fedélnélkülieknek szervezett partit a füstbement esküvőjére 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorából egy indianapolisi menyasszony, hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.

rászorulóknak adták a füstbe ment esküvőre megrendelt vacsorát

 

Sarah Cummins az Indianapolis Star napilapnak elmesélte, hogy egy hete mondták le volt vőlegényével az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna. A szakítás okairól és a füstbement lagziról nem árult el részleteket, de annyit hozzátett, hogy a vacsorát a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza. Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt nem akarta kidobni, ezért felvette a kapcsolatot a fedélnélküliekről gondoskodó szervezetekkel.

A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta. „Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más”, mondta.

Az elegáns környezethez illő ruhákat és öltönyöket helyi üzletek és helybeli lakosok adományozták a vendégeknek.

Cummins három nyoszolyólánya, az édesanyja és nagynénéi is segítettek a menyasszonynak a rendezvény lebonyolításában. A vendégek az esküvői tortát is elfogyasztották.

A 25 éves gyógyszerészhallgató azt is elmesélte, hogy az esküvői költségek jó részét volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, és ő is egyetértett a jótékony célú felajánlással.

Forrás: MTI  dontwasteit.hu