Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akció! Újrapapír füzetek!

  • 2008. február 29.
  • humusz
upfuzet_kinyitva_120
Idén negyedik alkalommal adunk ki újrahasznosított papírból készült füzetet. Annak érdekében, hogy a füzet elõállítási költsége minél alacsonyabb legyen (a magasabb példányszámnak köszönhetõen), együttmûködõ partnereket keresünk iskolák, civil szervezetek körében. A HuMuSz vállalja, hogy összegyûjti az érdeklõdõk igényeit, valamint megszervezi a füzet kiadását és terjesztését.

 

 

 

upfuzet_kinyitva_400

 

Tisztelt Pedagógusok!

 

Az előzetes igények alapján, a HuMuSz az idei évben is vállalja az iskolai újrapapír füzetek nyomdai legyártatását.

Szervezetünk, a diákok egészségének megőrzése, a környezet védelme, valamint a környezeti nevelés szempontjából kiemelkedően fontosnak tartja a természetes alapanyagból, ill. másodnyersanyagból készült iskolaszerek használatát. Szükséges, hogy a szelektív hulladékgyűjtés térhódítása mellett, a másodnyersanyagból készült termékek használata is elterjedjen. Egyfelől, mert csak így van értelme a szelektálásnak, másfelől pedig a szemléletformáló hatás miatt.

Az újrapapír terjesztésének érdekében idén negyedik alkalommal adunk ki újrahasznosított papírból készült füzetet, mivel ilyen - ismereteink szerint - kereskedelmi forgalomban nem kapható elérhető áron. Annak érdekében, hogy a füzet előállítási költsége minél alacsonyabb legyen (a magasabb példányszámnak köszönhetően), együttműködő partnereket keresünk iskolák, civil szervezetek körében. A HuMuSz vállalja, hogy összegyűjti az érdeklődők igényeit, valamint megszervezi a füzet kiadását és terjesztését.

 

 

További részletek megtekinthetőek és a megrendelőlap letölthető itt

 

 

Kérdéseikkel keressenek az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: (1)386-2648
E-mail: [email protected]

 

Tisztelettel:

Földesi Dóra
Oktatási programvezető, HuMuSz

 

Bp., 2008. március 1., Újrapapír Világnap