Hol kapható mosószóda?

A mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. Igen kis mennyiség is elegendő belőle. Környezetkímélõ, mert olyan körfolyamatban állítják elõ, amelynek nincs káros mellékterméke.
Mosás: Tetszés szerint a mosóporadag harmada-fele helyettesíthetõ mosószódával. Nem veszi ki a textíliák színét, minden puhább, tisztább lesz.
Áztatás: Az erõsen szennyezett, foltos, olajos ruhát mosás elõtt egy éjszakára langyos, enyhén szódás vízben érdemes áztatni. Leégett edények áztatásához 5 liter forró vízhez kb. 1-2 evőkanál mosószódát adjunk.
Általános le- és felmosószer: egy liter forró vízhez három evőkanál mosószóda.

Mosószóda egyes bio-, háztartási- és gazdaboltokban, illetve az alábbi címeken kapható:

Hozzászólások

Rendelésre itt kapható: http://www.napibio.hu/index.php?route=product/search&search=Mos%C3%B3sz%...

Házhozszállítás és személyes átvétel (Budapest) is lehetséges.

Székesfehérváron tud valaki olyan üzletett ahol árulják ? Segitsetek !

Szeretném megkérdezni, hogy Szombathelyen is tudtok-e olyan boltot, ahol mosó diót, mosószódát, lehet kapni. Köszi a választ előre is.

Az alábbi linken megtalálhatod melyik boltban kapható hozzád legközelebb.
http://www.giraffe.info.hu/kornyezetbarat-tisztitas/index.php

Ajánlom a Testformabolt webáruházat http://testformabolt.hu/kornyezetbarat_tisztitoszerek
Mosószóda: 500g - 255 Ft, 1kg - 350 Ft, 2 kg - 620 Ft
Mi a szódabikarbónát, folttisztító sót és mosódiót is itt szerezzük be a legjobb áron és átvesszük a Lehel csarnokban szállítási költség nélkül! :) Ezen kívül még másik három helyen van személyes átvétel (XVI. kerületben is!) és postáznak is pickpackpont-ra vagy futárral.

Ajánlom Budapesten at Azúr Vegyszerboltot, a régi Bányász mozival szemben a nagykörúton. 20kg-os zsák 5.000.-forint.

A pécsi Szkarabeusz Kft. is forgalmaz mosószódát (nátrium-karbonát), mosószappan pelletet és nátrium-perkarbonátot (ami a fehérítésre jó), vödrös és utántöltős kiszerelésben is. Sőt, ha valaki az öblítő helyett ecetes, illóolajos megoldásra gondol, ugyanitt nagyon jó áron kaphatóak különböző illóolajak is. A pécsi raktáron kívül van egy budapesti telephelyük is, akár ott is át lehet venni bármit, de postáznak is. Itt a weboldaluk: www.szkarabeusz.hu, de itt akár tudtok árajánlatot is kérni üzenetben, e-mailben, szívesen segítenek.

A szkarabeusz.hu honlapon az ökoháztartás címszó sajna még feltöltés alatt van. Mosószóda, reszelt mosószappan és Na-perkarbonátra érdekelne árajánlat.

Győrben a Muszáj természetvédelmi egyesület forgalmaz mosószódát: http://muszajegyesulet.blogspot.com/2012/03/belevagunk.html

Azt tudja valaki, hogy Magyarországon hol gyártanak mosószódát?

Mosószóda 2 kg-os telephelyi áron 340 Ft/db.+27% áfa.
2750 Nagykőrös Baracsi u.3
Cemolker.Kft.
Tel.:06-53-552-305
fax:06-53-355-818
email:cemolkerkft.@gmail.com

A Klorid Zrt.-nél Püspökladányban gyártanak mosószódát!

htt://mososzer.bolthely.hu

Szerintem összetéveszted a szódabikarbónát és a mosószódát. A patikai és a bolti szódabikarbóna között egyébként nem utolsósorban az árfekvésben is van különbség! Mi itt szoktunk venni szódabikarbónát és mosószódát: http://okokucko.hu/kategoria/kornyezetbarat_tisztitoszerek.html , 390 ft-ért nem kapsz 1 kg-nyi szódabikarbónát a patikában.
A mosószódát egyébként mi mosogatáshoz is használjuk, a mosogatógépbe 3 evőkanál mosószódát teszünk és az edények tökéletesen tiszták lesznek. Persze a regeneráló sót és az öblítőt továbbra is használjuk, de a mosogatógép-tabletta helyett teljesen jó megoldás a mosószóda.

Neliga naturabolt, Kaposvár, Teleki u. 11. mfsz.2. Tel.:+36/70 234-17-45

A mosószódán kívül sok más tisztítószer, kozmetikum, légfrissítő stb. kapható, és majdnem minden magyar termék!

szóda minden egyes patikában kapható....talán annyi lehet a különbség a mosó és a patikai szóda között, hogy utóbbi vegyileg tisztább.