Vetítős öngyújtó

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

duplán fölösleges

Ez 3 in 1. Öngyújt, szórakoztat és ha este részegen mész haza, könnyebben megtalálod a kulcslyukat. Ja, és segít elfogadni a másságot.

pont a tegnapi buliban szorakoztunk egy ilyennel:D

"Ja, és segít elfogadni a másságot." de azt meg hogyan?

Artu dítuba beleépíthető verzió nincs? Ja ez nem hologramos.

Ez akkor érne valamit, ha a kocsmában rá tudnám vele vetíteni emberek fejére, hogy "fasz", "lúzer", "részeg", "kurva", satöbbi. :)

Nekem volt egy maszek diavetítőm, amelyik néha megégette a filmet. Az nem vetítős öngyújtó volt, hanem öngyújtós vetítő. De annak legalább volt értelme...

majd amikor zenét is lejátsz és filmeket tud kivetíteni, milyen jo dolog lesz a kocsma asztalra vetítve filmet bámulni XD és ha lemerul, akkor midnenki tudja, tekerős feltöltő :D

"Ja, és segít elfogadni a másságot." de azt meg hogyan? A képen, amit kivetít, egy majom malackodik egy disznóval.

pedig ez zsír :) nekem sexelődben van :) a csajok imádják :)

Én meg boszorkánynak néztem. Egyébként éjszaka kulcslyukkeresére kiváló, ahhoz képest nem jelent többletkiadást, vagy károsodást a kép (az árnyék beépítésa)

...ez nem repülő rénszarvas?

ebben az a hülyeség, hogy feleannyi gáz van benne, mint egyébként. és mikor 2 hét alatt kifogy, megy a kukába a helyes kis képecskéivel együtt. mondjuk a nem vetítős is ott végzi, csak 3-4 hét múlva. vigyük át a parlamenten a betétdíjas öngyújtót is

ez egy skorpió...

ilyen is volt régen

Így kisebb a kapacitása, és kifogyva az elemmel együtt röpül a kukába. Poénosnak nem mondanám, gondolom drágább is. Akkor meg minek? Inkább szokj le a bagózásról!

gg: igazad van! Az tuti olcsóbb! :o)

a pasimnak egy női fenék van rajta..azért kézdeztem h mit szokott vele csinálni....

Az öngyújtókat újra lehet tölteni...nem? Am nekem tetszik-beteg :) Húgomnak van olyan gyújtója, hogy van benne iránytű és lámpácska is, tiszta túlélőkészlet, elveszel a Bükkben és a gyújtód megment: iránytű, tűz, lámpa, már csak a sátor hiányzik belőle. (nekem meg olyan lézerem van amin egy meztelen nőci van, egyszer kivetítettem fizikaórán a vetítőre :)

Szerintem hülyeség, a gyújtó azért kell,hogy tűzet gyújtsunk vele nem pedig azért, hogy vetisünk rajta, csak fölösleges pénz kidobás lenne.

Új hozzászólás