Ventillátoros toll

  • 2007. november 23.
  • humusz

Hozzászólások

ezzel írni nem lehet, mert orrbavágja az embert

tigris nélkül még elmenne

dolgozat közben jól jön, meg amugyis tök mulisan néz ki

ezt gyerekeknek találták ki, nem környezettudatos erdészeknek. 5csillag :)

Basszus fura ez a fórum, most kedvet kaptam hogy megvegyem mindet! (lehet hogy ez volt az eredeti cél?)

ilyen cuccokat a tágabb rokonság hoz a gyerekeknek nagy örömünkre. a törpék odavannak érte másfél napig, egy hónap elteltével, amikor huszadszor esem keresztül rajta, diszkréten kivágom a kukába. soha nem veszik észre.

de most már elárulhatjuk, komoly jutalékot kapunk ezekért. Gyere, nonstop nyitva vagyunk. Hozzál csörgős bukszát! Számlát adunk. Aki kettőt fizet, hármat vihet.

olyan ez mitn a kinder, jo jo aztán kuka

Add meg a címed LordiCica, ingyen is megkapod a választékból a pörgös tollat, a világítós nyalókát meg a tüzelő bugyit.

én például igy vagyok Michelangelo Pieta-jával: felesleges és csak óriási helyet foglal a lakásban. A Mona Lisa pl. lepedőnek rendkívül alkalmatlan: gyűrődik és kidörzsöli a hátam, Szerencsére a piramisokat nem kellett megvennem, mert nem győzném portalanítani. Egyedül a ...-i szenteltvíz volt a leggazdaságosabb bevásárlásom: amíg hatott, addig használtam, utána meglocsoltam vele a virágokat. Teljesen környezetbarát! Az összes többi teljesen felesleges: felháborító, hogy mindazt MEG KELL VENNÜNK! KÖTELEZŐ minden bizonnyal, mert ha nem vennénk, akkor valószínüleg nem gyártanák, mert ki az a gügye, aki nagy tömegben gyárt SAJÁT VESZTESÉGÉRE olyat, amit nem tud kellő haszonnal eladni. Tehát szomorú, de nem azokra kell haragudni, aki gaygit gyárt, forgalmaz, hanem aki ilyet vesz! Ezek meg mi magunk vagyunk. ...de ki az a hülye, aki ezt önmagáról dicsekedve bevallja és nem másokat okol emiatt is???

Az ilyen naivus-félék miatt tartunk itt, ahol. Változtass nicket cinikusra! Ez a legkényelmesebb: beszólni egy okosat, beleverni a csúfot mindenbe, kiforgatni az eredeti szándékot. Belőled még lesz valaki! Gratulálok okos hozzászólásodhoz!

A Pieta után visszaigényelted az ÁFÁt?

Hogy kire kell haragudni? Igenis hibáztatható, aki önző érdekből ilyen faszságokat gyárt, aztán ravasz trükkökkel ráveszi az embereket, hogy vegyék meg. Igenis hibás a vevő, ha nem gondolja végig egy termékkel kapcsolatban, hogy honnan származik, és milyen hatással van az emberekre vagy a környezetre.

A tökösöket szerintem is max másfél napra köti le. Ezért tényleg megéri kínába legyártatni a sok biorabszolgával, néha gyerekekkel (remélem itt érzik páran a dolog cinikus szörnyűségét) meg szarrá szennyezni az ottani vidéket. Persze ha te robotolnád napi 12-be ugyanilyen jó volna ?

tényleg ez itt a legfölöslegesebb?! Hát, nézzetek már körül!

Lehet vhol ilyet venni, mert most volt a Fábryban és megtetszett. Jó kis cucc szntem.

szerintem is van ezen a lapon sok jóval cikisebb cucc

szerintem van a lapon sok jóval hasznosabb cucc. ez totál gagyi.

kiskoromban technika órán magunknak kellett csinálni ilyet. fából.

haaaaaat , csak ha nagyon foooo a fejed

Neekem is tetszik ilyen melegbe még ezt is elfogadnám közbe tölteném a rejtvény és írnhatnám tovább a titkosnaplóm tök jó lenne, legalább nem kellemne ,most itt szenvednem.

emberek! vegyétek már észre...! a ventilátor az VENTILÁTOR. hol láttok Ti kettő L-t ebben az egyszerű szóban? tudtátok, hogy az angol megfelelőjében még ennél is egyel kevesebb L betű van?! :) számszerint nulla, hiszen az angol nyelvben "VENT" vagy "FAN" szóval szerepel. egy keresőprogram több mint 360 ezer találatot hoz a "ventilátor" szóra kereséskor, és több mint 200 ezret a "ventillátor" esetén. ennyit szerettem volna hozzászólni. szólt a szerkesztőknek is :) köszi a figyelmet! rookie ...és amit még nagyon nem szeretek: "eggyel" ("egyel" helyett), "egyenlőre" (az "egyelőre" helyett), és végezetül "lsd." (a "lásd", azaz "ld." helyett). "acélvér-MISKOLC" IiiL

Új hozzászólás