Teafilter áztató

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

és ha kiemelte, mi történik? Komposztálja is a filtert?

Ez nagyon tetszik, mármint az ötlet, az már más kérdés, hogy a pingvin rusnya :) Mindig elfelejtem mennyi ideje raktam bele a filtert a pohárba, aztán keserű lesz a tea.

Remélem dolgoznak már a tunkolós változaton is, amelyik emelgeti a filtert a kellő sötét szín eléréséig

elképzelem, ahogy sorakoznak a pingvinek a ráday utcai teaház pultján...

tök jó az alapötlet. hopp a tea pill... :-)

na ezt még összekombinálni a horror hegyezővel és a f-16os ébresztővel és voálá :D

Bár az eredeti, bigyo.blog.hu-s bejegyzes sem emliti, a szerkezet (bolti neve teaboy) folyamatosan tunkolja a filtert. Szerintem tökjó ajándék lehet egy nagy teásnak.

linuxos teázóknak

Kenley! Neked egy karóra kéne nem? És mi van ha Eny -á- Er -I az időszámítás?

ez vicces.

Használhatatlan, mert nincs megadva hozzá a képlet. A pingvin orrhossz osztva a filterszál hosszával, minusz a bögre magassága per a bögrében lévő folyadékszint átlaga plusz a folyadék kezdő hőfoka Kelvinben és a forralt víz keménysége a köbön. Az eredmény: gagyi.

Használhatatlan, mert nincs megadva hozzá a képlet. A pingvin orrhossz osztva a filterszál hosszával, minusz a bögre magassága per a bögrében lévő folyadékszint átlaga plusz a folyadék kezdő hőfoka Kelvinben és a forralt víz keménysége a köbön. Az eredmény: gagyi.

minek ez?? beteszed a filtert, minek az időt mérni?

hát ez ritkanagy hülyeség...egyébként ki lehetne úgy egészíteni, hogy az idő leteltével megfogja a bögrét, és odaviszi a célszemélyhez :)

Kezd néha tragikomikus lenni ez az egész fáf. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek amikor egy ilyet valaki hasznosnak vél. Egyre többet rohanunk és melózunk hogy egyre több ilyen szarunk legyen amivel pótoljuk az egyre több rohanás miatt elveszett időt. :) Nem tudom van-e itt olyan "kultúrember" aki látta az erik a vikinget ? "-Na és a dúlás és fosztogatás? -Hát arra feltétlen szükség van! -De hát miért ? -Hát mert kell pénz az újabb dúláshoz, és fosztogatáshoz!"

gagyi....... nem lehet linuxról vezérelni.

Ez pedig tetszik! A férjem mindig bennehagyja a filtert, és nagy linuxpárti. Én szerzek ilyet! Hol lehet? Írjátok meg lécci!

Aranyos ötlet ez. Speciel én is sokszor keserűre áztatom, mert megfeledkezem róla. Hogy akkor is haszontalan? Hát haszontalan a kép a falon, a szőnyeg a padlón, de a második pár cipő, és sokadik póló is, minden "sz_r" amire nincs is szükségünk a közvetlen életbenmaradáshoz. Persze, meg lehet enélkül élni. De nem hal bele senki, ha neki ilyennel készül a teája. Nem hinném, hogy igazi pingvineket kell ölni azért, hogy ez elkészüljön, és valószínűleg nem is pofátlanul drága.

Szerintem igenis jó. Nekem tetszik praktikus és szép is és még az időt is lehet rajta látni, hogy mennyi ideig volt benne. Nem rossz.

Szerintem ez jópofa xD

Új hozzászólás