Digitális képkeret

  • 2007. november 20.
  • humusz

digitális képkeret 7"

Hozzászólások

lényeg, hogy távirányítót lehessen hozzá eladni

praktikus ha több nőd van és egy lakásod. már csak a beosztást kell megcsinálnod

ez mondjuk tök green. a fotópapír rendkívül környezetszennyező!

Kb. két hónapja tudtam meg, hogy ilyen egyáltalán létezik. Rögtön besoroltam az "Ez meg minek ?" kategóriába.

Barátjukat/barátnőjüket gyakran cserélő szinglikhordáknak (mint nekem) ideális.

Mi ezzel a gond? Nyomtassuk ki a képeket, és dobjuk utána a kukába?

Vajon hány kép fér rá? Mert lehetne használni a régimódi lapozós fényképalbum helyett, ha elég képet rátölthetünk... idős szülők, nagyszülők számára monnyuk, akik ehhez a módszerhez ragaszkodnak a "milyen volt a nyaralás, mutassátok a képeket" faggatózás után.

Cfthn: többféle méretű memóriával lehet kapni és bővíteni i s lehet memóriakártyával, de szerintem nagyon drága http://depo.hu/szorakoztato_elektronika/digitalis_kepkeretek/7

...az a baj, hogy a gépgyűlölők mindig pampognak, ha valami régimódi tárgyat "digitalizálnak"... Pedig nem olyan hülyeség ez... mondjuk én soha meg nem venném. Van nekem laptopom. De kedves ötlet.

Le vagytok maradva, nagyon. Ez teljesen jó dolog, és nagyon hagulatos a falon. Képesek csendes hátérzenét is játszani, és váltják a képeket. Komplett fotóalbum ráfér, és tényleg élmény mindig más-más képet látni. Viszont valóban drága, de már 10-ért van. Ez a jövő.

Nekem van, es nem csak képet hanem filmet is lehet rajta nézni.

Ez tényleg ötletes kis gép. Csak a kérdés az, hogy mire ezt megveszem, mekkora mértékben szennyeződik a környezet a gyárak által, ahol ezeket milliószám előállítják? Lehet, ha az a gyár nem lenne annak a helyén (és ez 100% környezetbarát) papír előállítására alkalmas rostnövényeket ültetnénk és az fedezné a papírszükségletet amire aztán rávarázsolhatják az okosok a mi fotóinkat? Mellékesen meg a gépgyűlölőknek üzenem; nem a gépekkel van baj, hanem azok felhasználásának, előállításának a módjával: az élő természetet teljesen figyelmen kívül hagyó környezetszennyező módszerek, amikkel készülnek, és az hogy elsősorban tudatbefojásoló média-eszközöket, pusztításra szolgáló fegyvereket, és csupán a gazdagodást szolgáló szennyező, haszontalan, felesleges gépeket termelnek. Lehetne helyette valóban a jólétet fokozó termékeket is előállítani, csak ehhez el kéne felejteni a pénzt, az önzőzést... De ez sokaknak nem járható út. Lustaságból fakadóan, vagy tudatosan; személye válogatja...

Új hozzászólás