Smart City Konferencia - "Mind The Game" a Mindspace szervezésében

Időpont: 
hétfő, 2014, október 6 - 18:00 - kedd, 2014, október 7 - 22:00
Helyszín: 
Budapest belvárosa, illetve a Prezi konferencia terme: 1065, Nagymező utca 54.

 

Smart city. Okos város. Élhető város. Milyen egy város ahol jó élni? Egy város ahol odafigyelünk a fenntarthatóságra? Vagy egymásra? Vagy a gyerekekre? A kérdésekre a választ még a Mindspace sem tudja. De konferenciát szervez, kétnaposat, október elején, hogy a válaszokat közösen adhassuk meg.

A két napos konferencia és a városi játék programja röviden:

Október 6, 18:00-22:00 : városi játék

A konferencia első napján a résztvevők egy nem hétköznapi játékon vesznek részt, ahol az a cél, hogy a saját bőrükön tapasztalják, mit jelent a játékosítás avagy a "gamification". A szervező Mindspace szándéka, hogy a játékosok a hétköznapitól eltérő élethelyzetben ismerhessék meg egymást, annak érdekében, hogy valódi kapcsolat alakulhasson ki közöttük.

Október 7, 9:30-22:00 : konferencia

Nemzetközi és magyar előadók mutatják be a gamification-t és annak gyakorlati használatát. A kétnapos konferencia nem csak elméletben foglalkozik a játékosítással, itt és most, a játék nem megkerülhető. Az esemény kiemelt eleme, hogy a résztvevők a belépőjegy megvásárlásával egy igazi és valódi és létező smart city projektet támogatnak, méghozzá azt, amelyiket helyben kiválasztanak és megszavaznak.

Regisztráció: itt

További információ: 
http://scc.smartcitybudapest.eu