Re-Design Vándorkiállítás Megnyitó

Időpont: 
szombat, 2015, április 18 - 10:00 - 11:30
Helyszín: 
MagNet Közösségi Ház

vándorkiállításA Humusz Szövetség 2014 év végén hirdette meg Re-design – Gondold újra! kreatív alkotói pályázatát, melynek témája egyes tárgyak funkciójának újragondolása és ezekböl újrahasznosított használati tárgyak barkácsolása volt.

A pályázók két kategóriában indulhattak. Az elsö kategóriában lehetöségük nyílt régi böröndböl, bicikliböl, esernyöböl, harisnyából vagy játékból valami egészen újat kreálni, míg a másik esetben szabadon választható alapanyagból kiindulva kellett kisebb, irodában használatos kelléket készíteni. Minden más az alkotók fantáziájára volt bízva.

A Redesign Vándorkiállítás keretén belül a nagyközönségnek lehetösége nyílik a zsüri által kiválasztott legötletesebb pályamüveket megtekinteni és ihletet nyerni. Lehet, hogy már régóta hever neked is otthon egy elhasznált böröndöd, de nem tudod, mit kezdj vele? Ha eljössz, biztos lehetsz benne, hogy más szemmel fogsz majd utána a tárgyakra nézni.

A megnyitón a környezetvédelem iránt elkötelezett színésznö és a zsüri tagja, Ullmann Mónika is részt vesz, aki a Barkács csaj címü müsorban alkotott a redizájn jegyében.

A megnyitó a ZöldMag Fesztivál keretén belül lesz megtartva, a megnyitó a belső udvarban lesz, a kiállítás a Sziddhárta Teremben.

A kiállítás további idöpontjairól és helyszíneiröl itt olvashatsz: www.humusz.hu/redesignkiallitas

További információ: 
www.humusz.hu/redesignkiallitas