'Papíralapú' cserebere börze az Újrapapír napja alkalmából

Időpont: 
szerda, 2015, március 11 - 18:30 - 20:30
Helyszín: 
Humusz Ház

Hozd el a megunt, már nem használt, már ki/elolvasott:

- könyveket
- magazinokat
- képregényeket (!)
- éééés a még használható tollakat, ceruzákat, füzeteket, radírokat, körzőket, szögmérőket, pennákat, filceket, zsírkrétákat, temperákat, rajztáblákat, azaz mindent, amivel alkotni lehet, ám legfőképpen a féloldalas papírokat, amiknek az ovik, bölcsik, gyermeksegítő szervezetek még nagyon-nagyon örülnek.

A koncepció jelen esetben is a cserebere, ám a megmaradt, vagy esetleg a már eredetileg is felajánlásra szánt holmikat az Újrapapír napjára hirdetett papírgyűjtő versenyünk győztesével együtt kiválasztott szervezetnek, intézménynek juttatjuk el.

Kiegészítő programként papírékszer készítő mini workshopot tartunk, mely keretén belül minden érdeklődő 1 db ékszer (nyaklánc, karkötő, vagy 1 pár fülbevaló) készítését tanulhatja meg és próbálhatja ki a technikákat.

A rendezvény (a cserebere és a papírékszer mini workshop) részvételi díja: 500 Ft, mellyel a Humusz Szövetséget támogatjátok Pártoló tagjaink számára természetesen ingyenes. Pártoló tagságunkról további információ: http://humusz.hu/partolo_tagsag_maganszemelyeknek

Mindenkit szeretettel várunk!

További információ: