KÖZÖSSÉGI NÖVÉNY- és KÖNYVCSERE

Időpont: 
vasárnap, 2014, június 1 - 08:00 - vasárnap, 2014, augusztus 31 - 18:00
Helyszín: 
MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98

A MagNet Házban gondoltak egy merészet, összekötötték a növényeket a könyvekkel, és közösségi cserét szerveznek, ahol növények, magok és könyvek cserélhetnek gazdát.

A könyvcsere támogatója a  RUKKOLA.HU , a könyvcserélde. "Minden könyv új, amit még nem olvastunk" Keljenek útra elolvasott könyveid, hogy újakkal teljenek meg polcaid. Ha nincs könyved, akkor is választhatsz magadnak könyvet, és kapsz mellé egy tartozom neked cédulát, amin egy utólagos rukkolás online regisztrációt kérünk, és a könyv későbbi felajánlását a közösség számára.

A növénycsere a következő módon zajlik: Hozd el magaddal megunt, túlburjánzott, ajándékba szánt növényeidet, vagy kedvenc magjaidat és vigyél helyettük haza egy másik zöld csodát. Jó, ha hozol magaddal kis cserepeket, tejfölös poharakat, nejlon zacsit, hogy legyen miben hazavinni a szerzeményed, valamint újságpapírt, amibe a növényeket csomagolhatod. Érdemes kis leírást készíteni a növénykéidről, amiket hozol: mi a neve, mit szeret. Jó, ha annyi leírásod van, ahány növény. 

További információ: 
www.magnethaz.hu