Beltéri giliszta program

Időpont: 
kedd, 2016, április 19 - 17:30 - 22:00
Helyszín: 
Messzelátó Iroda, 1092, Budapest, Erkel utca 15

messzelátó2016 áprilisában megnyitja kapuit a megújult Messzelátó mégpedig egy városi fenntartható életmódhoz kapcsolódó nyílt programsorozattal Örömteli Ökológia címmel. 

Van aki a kert hátuljában...Van, aki a társasház udvarán... - mi az erkélyen, és lakáson/irodánkon belül komposztálunk mégpedig gilisztákkal.

 

Miért is? Mert így nem árad majd kellemetlen szag a szemetesből, felére csökken a háztartásod hulladéktermelése, lezárod az „élelmiszerciklust”, és lesz mivel trágyáznod a szoba- és balkonnövényeidet vagy a kertedet. Ez nem csak hasznos, de jó érzéssel tölthet el, és még pénzt is megtakaríthatsz.

Ausztriából érkezik hozzánk David Witzeneder, aki saját vállalkozásában beltéri komposztálókat készít, és arról mesél az embereknek, miért is fontos téma az ételmaradék. Mint Messzelátósok szeretnénk szakértelmét felhasználva elkészíteni új irodánk beltéri komposztálóját, és ezt a tudást veletek is megosztani. Az estén meghallgathatjátok tehát David angol nyelvű előadását a beltéri komposztálás csínjáról-bínjáról, amelyet követően kisorsolunk egy általunk készített komposztálót és speciális komposztáló kezdő csomagokat, hogy Ti is hozzá tudjatok fogni.

gilisztakomposzzt

 

Részletes program ITT!

A program részvételi díja: 1500 Ft

További információ: 
http://www.messzelato.hu/hu/2016_gilisztakomposzt_04_19